Timmerbedrijf P. van Hermon
 

De geschiedenisDe geschiedenis is begonnen met Piet van Hermon toen hij in 1960 begon als aannemer. In 1960 nam hij de oude werkplaats van de Feijter over werd niet meer gebruikt. In 1963 werd de oude werkplaats afgebroken en een nieuwe gebouwd (het huidige voorste gedeelte). Kozijnen, trappen, verbouwingen en alle andere timmerwerken worden de voornaamste werkzaamheden. Ze werkten vooral veel in de buurt van Hoek en omstreken. In november 1972 is het bedrijf voortgezet als eenmanszaak met voornamelijk machinaal timmerwerk als kozijnen, ramen, deuren, trappen en het maken van draai-val ramen wat hier nog vrij onbekend was. Daarbij ging Peter (zoon van Piet) er in zijn vrije tijd helpen.

In 1978 na het behalen van het LTS diploma Timmeren is Peter in de zaak komen werken. Na het behalen van het noodzakelijke aannemersdiploma in 1983 is de eenmanszaak omgezet in Timmerbedrijf P. van Hermon & Zoon.

In 2000 is de zaak, door het plotselinge overlijden van Piet op 66-jarige leeftijd, als eenmanszaak voortgezet door Peter.